17.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ειδήσεις από την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων (15 Νοεμβρίου 2021)

Επέτειος 55 ετών της Κοινότητας Αγ. Ιωάννου Προδρόμου και Αγ. Αντωνίου Holloway

Πανηγυρικά εόρτασε τα 55 έτη από της ιδρύσεώς της η Κοινότητα των Αγίων Ιωάννου του Βαπτιστού και Αντωνίου του Μεγάλου Holloway στο Λονδίνο.

Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κλαυδιουπόλεως κ. Ιάκωβος, συμπαραστατούμενος υπό του Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικοδήμου Αναγνωστόπουλου, του Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Νικοδήμου Αγγελή και του Οικονόμου κ. Ρηγίνου Χαραλάμπους.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε ιερό Κτητορικό Μνημόσυνο για όλους τους κληρικούς, κηδεμόνες, Επιτρόπους, Ευεργέτες και Δωρητές οι οποίοι διακόνησαν τον Ιερό Ναό.

Η πανήγυρις του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην πόλη Cheltenham

Πανηγύρισε ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην πόλη Cheltenham. Της πανηγύρεως προεξήρχε ο Θεοφ. Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος ο οποίος μετέφερε την ευλογία του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα. Συλλειτούργησε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Αιμιλιανός Επαμεινώνδας. Η Κοινότητα καλωσόρισε τον Θεοφ. Επίσκοπο και μετά την Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία ακολούθησε εορταστικό γεύμα.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ