12.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ειδήσεις από το Φανάρι (22-26 Σεπτεμβρίου 2021)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Το βράδυ της Πέμπτης, 23 Σεπτεμβρίου 2021, ο Παναγιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχη κ. Αέτιο, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου, μετέβη στο ξενοδοχείο Conrad, αποδεχθείς σχετική πρόσκληση, για να παραστεί στη δεξίωση του Γενικού Προξενείου του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας στην Πόλη, επί τη 91η επετείω της Εθνικής Εορτής της χώρας.
Ακροάσεις
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:
– Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Νεκτάριο Πέττα, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, με τον αδελφό του Ελλογιμ. κ. Ανδρέα Πέττα, Καθηγητή, από την Πάτρα.
– Τον Εντιμ. κ. Στέλιο Γκιουλγκιούν, Πρόεδρο του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων, με τις θυγατέρες του Αικατερίνη και Μαριάννα, από την Πόλη, φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Bilgi.
– Τον Εντιμ. κ. Ζαφείριο Κ. Δεληκωσταντή, μεταπτυχιακό φοιτητή, εργαζόμενο στην εταιρεία “LAMDA Development”, από την Αθήνα.
– Τον Εντιμ. κ. Παντελεήμονα Σωτηρέλη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, από την Καβάλα.
– Την Ελλογιμ. κ. Αγάπη-Ειρήνη Özcivanoğlu, Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Πόλεως.
Εκπροσωπήσεις
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:
– Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο στους γάμους του Εντιμ. κ. Γεωργίου Δεμίρ με την Ευγεν. κ. Στέλλα Καραχριστιανίδου, οι οποίοι τελέστηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2021, στον Ι. Ναό Αγίου Παντελεήμονος Δράμας.
– Από τον Πανοσιολ. Μ. Αρχιδιάκονο κ. Παΐσιο, κατά την τελετή εγκαινίων από τον Εξοχ. Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdoğan, ενός νέου Πολιτιστικού Κέντρου παρά τω ιστορικώ Ιδρύματι Darülaceze.
– Από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Καισάριο Χρόνη στους γάμους του Εντιμ. κ. Ράφη Κίρεν με την Ευγεν. κ. Κάτια Στοϊτσεφίδη, οι οποίοι τελέστηκαν στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, στον Ι. Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μεγάλου Ρεύματος.
– Καταλλήλως, κατά την κηδεία της αειμνήστου Ολυμπίας Τσοκώνα (το γένος Χρυσού), που τελέστηκε την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, από τον Κοιμητηριακό Ναό Παλαιού Φαλήρου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ