17.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (21 Σεπτεμβρίου 2021)

Ακροάσεις
21 Σεπτεμβρίου 2021

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

– Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, Επόπτη της Περιφερείας Βοσπόρου, ο οποίος προσέφερε τον καθιερωμένο άρτο, για την πανήγυρη του Ι. Ναού Αγίου
Φωκά Μεσαχώρου.

– Τον Οσιώτ. Σύγκελλο κ. Άνθιμο Ηλιάδη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Δέρκων, για τα πρόσφατα ονομαστήριά του.

– Τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ.Οδυσσέα Κυρόσιμο, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

– Τον Εντιμ. κ. Εμμανουήλ Κουμπαράκη, νέο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Σικάγο, ο οποίος αναλαμβάνει προσεχώς τα καθήκοντά του, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Γεωργία Τασιοπούλου, Διπλωματικό Υπάλληλο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, από την Αθήνα.

– Τον Σύλλογο Διδασκόντων της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής υπό τον Διευθυντή της Ελλογιμ. κ. Δημήτριο Ζώτο, επί τη ενάρξει του νέου σχολικού έτους.

– Τον Εντιμολ. Δρ. κ. Συμεών Σολταρίδη, Ιεροψάλτη του Ι. Ναού Δώδεκα Αποστόλων Φερίκιοϊ, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρία Δήμου, εκπαιδευτικό, από την Πόλη.
– Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Ντιβαρτζή, επιχειρηματία, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Σέρνα, οι οποίοι υπέβαλαν τα σέβη τους και ζήτησαν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία
για το νεοφώτιστο τέκνο τους Λεωνίδα, συνοδευόμενοι από τον ανάδοχό του, Εντιμ. κ. Παρασκευά Μαΐ, γραμματέα του Πατριαρχείου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ