18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ (10-14 Φεβρουαρίου 2021)

Φωτογραφία: Νίκος Παπαχρήστου 

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ
Ακροάσεις 
Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
– Tους Σεβ. Συνοδικούς Μητροπολίτες Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάνου κ. Ανδρέα, Λέρου, Καλύμνου και Αστυπαλαίας κ. Παϊσιο και Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο. 
– Τον Εντιμολ. Άρχοντα Δικαιοφύλακα κ. Πάρι Ασανάκη, Δικηγόρο και τ. Πρόεδρο του Συλλόγου Ιμβρίων Αθηνών, με την σύζυγό του Μαρίνα. 
– Τους Εντιμ. κ.κ. Zafer Sönmez , Διευθύνοντα Σύμβουλο του κρατικού οργανισμού “Turkey Wealth Fund”, και Gökay Otyam, Σύμβουλο της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, τους οποίους συνόδευε ο Εντιμ. κ. Στράτος Δολτσινιάδης, επιχειρηματίας, από την Πόλη. 
Εκπροσωπήσεις 
Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε: 
– Από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν, κατά την κηδεία του εκλιπόντος Kadir Topbaş, πρώην Δημάρχου του Μητροπολιτικού Δήμου της Πόλεως, η οποία τελέστηκε την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021, από το Fatih Camii, παρουσία του Εξοχ. Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Recep Tayyip Erdoğan. 
– Aπό τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, κατά τους γάμους του Εντιμ. κ. Νικολάου Ογρετμένογλου, με την Ευγεν. κ. Φιόνα Ντοκμετζή, οι οποίοι τελέστηκαν την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021, στον Ι.Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου. 
– Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Καισάριο Χρόνη, κατά την κηδεία της αειμνήστου Καλλιόπης Κ. Καπλάνογλου, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2021, από τον Ι.Ναό Αγίας Τριάδος Σταυροδρομίου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ