19.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΑΚΡΟΑΣΗ (1-2 Φεβρουαρίου 2021)

Ο Αρχιμ. Χαράλαμπος Nichev στον Οικουμενικό Πατριάρχη
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
Η Α.Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση: 
– Tον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Διονύσιο Τζίτζο, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.
– Τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Χαράλαμπο Nichev, ιερατικώς Προϊστάμενο της Βουλγαρικής Κοινότητος της Πόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για την επικείμενη ονομαστική εορτή του, και επέδωσε στον Παναγιώτατο την προσφάτως εκδοθείσα σε βιβλίο μεταπτυχιακή εργασία του, την οποία υπέβαλε στο Πανεπιστήμιο Φιλιππουπόλεως. Επίσης, προσέφερε το νεοεκδοθέν ετήσιο ημερολόγιο στην βουλγαρική γλώσσα, που επιμελήθηκε ο ίδιος για τις ανάγκες της εδώ Κοινότητας, και το οποίο αφιερώνεται στον Παναγιώτατο για την συμπλήρωση των τριάντα χρόνων Πατριαρχικής διακονίας του. 
– Τον Οσιωτ. Σύγκελλο κ. Άνθιμο Ηλιάδη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Δέρκων 
– Τον Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερο κ. Σέργιο Vlad, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Πικριδίου, της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, και υπεύθυνο της Ρουμανικής Κοινότητος της Πόλεως, μαζί με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Andreaa και τον νεογέννητον υιόν τους, στον οποίο ο Παναγιώτατος έδωσε την Πατριαρχική ευλογία και πατρική ευχή του. 
– Τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο κ. Αθανάσιο Μαμάση, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, διά την διαγενομένη εορτή του. 
– Τον Αιδεσιμ. Πρεσβύτερο κ. Αντώνιο Καρατζίκο, με τον υιό του Πρεσβύτερο κ. Πορφύριο, κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Δέρκων. 
– Την Ευγεν. κ. Δέσποινα Μπαλκίζα, Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Σμύρνη. 
– Την Ευγεν. κ. Fatma Kaplan Hürriyet, Δήμαρχο της Νικομήδειας Βιθυνίας (Izmit), μαζί με συνεργάτες της. 
– Την Ευγεν. κ. Tamar Karasu, Διευθύντρια της Βιβλικής Εταιρίας στην Τουρκία. 
– Τον Ελλογ. κ. Νικόλαο Λαιμόπουλο, Καθηγητή, μαζί με την σύζυγό του, Ευγεν. κ. Δάφνη, από την Ίμβρο. 
– Τον Εντιμ. κ. Şeref Umut, Πρόεδρο του Ιδρύματος ZEREV – Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Ve Eğitim Vakfı, μαζί με μέλη του Δ.Σ. του.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ