18.2 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (28 Οκτωβρίου 2024)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολύκαρπο, μαζί με τον Θεοφιλ. ΡΚαθολικό Επίσκοπο Casale Monferrato κ. Gianni Sacchi και κληρικούς της Επισκοπής του.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βαρθολομαίο, Ηγούμενο της Ι. Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους, με τον Οσιωτ. Ιερομόναχο κ. Γαβριήλ, Αντιπρόσωπο της Μονής στην Ιερά Κοινότητα 

Εκπροσωπήσεις 

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμο, κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2024, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Βοσπόριο, Αρχιγραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος και το Κοινωφελές Κοσμέτειο Ίδρυμα «Οίκος του Κωνσταντινουπολίτη Αθηνών», το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, με την ευκαιρία της επανεκδόσεως του λευκώματος του Κωνσταντίνου Δοξιάδη «Αι Θυσίαι της Ελλάδος στον Β ́ Παγκόσμιο Πόλεμο».

Από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Επιφάνιο, στη δεξίωση για την εθνική επέτειο της Αυστρίας, την οποία παρέθεσε το Γενικό Προξενείο της χώρας στην Πόλη, στις 24 Οκτωβρίου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ