Free Porn
xbporn
27 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ειδήσεις από το Φανάρι

Ακροάσεις

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου στην Ελλάδα, η Α.Σεβασμιότης ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, ο οποίος είχε οριστεί Πατριαρχικός Επίτροπος, δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Φασιανής κ. Αντώνιο, επί κεφαλής πολυμελούς ομίλου Ελληνοαμερικανών προσκυνητών.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεράσιμο Φραγκουλάκη, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Γερμανίας.

Πολυμελή όμιλο Καθηγητών και φοιτητών του Σεμιναρίου της Ι. Μονής Karka της Κροατίας.

Πολυμελή όμιλο γυναικών από την Ουκρανία, συγγενών αιχμαλώτων στρατιωτών, οι οποίες ζήτησαν τις προσευχές και την ευλογία της Μήτρος Εκκλησίας για την απελευθέρωση αυτών. Τις συνόδευε ο Γενικός Πρόξενος της Ουκρανίας στην Πόλη Εντιμ. κ. Roman Nedilskyi με την Ευγεν. σύζυγό του και στελέχη του Προξενείου. 

Πολυμελή όμιλο στελεχών του Μουσείου Μπενάκη των Αθηνών, υπό την ηγεσία του Διευθυντού αυτού Ελλογιμ. Δρος Γεωργίου Μαγγίνη.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, στην εκδήλωση παρουσιάσεως της έκδοσης του Αρχείου του Στρατοδίκη Fahri Çoker με τίτλο “Κωνσταντινούπολη. Τα γεγονότα της 6ης-7ης Σεπτεμβρίου 1955. Φωτογραφίες και Έγγραφα” (Εκδόσεις Νίκας), που διοργάνωσε η εθελοντική ομάδα “ΡΩΜΗΩΝ ΠΡΑΞΕΙΣ”, σε συνεργασία με άλλους φορείς, στην Αθήνα, τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Μιχαήλ Λιούμη, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, στους γάμους του Εξοχ. κ. Γεωργίου Κώτσηρα, Υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος, με την Ευγεν. κ. Νατάσα Αυγερινού, στο ναΰδριο του Αγίου Τρύφωνος, στο Μουσείο Οίνου, στην Παλλήνη Αττικής, στις 28 Σεπτεμβρίου 2024.  

Από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Ανατόλιο Δοξαστάκη στα εγκαίνια της φωτογραφικής εκθέσεως του διακεκριμένου ομογενούς φωτογράφου Εντιμ. κ. Πάριδος Δούκοβιτς, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο της Πόλεως, στις 25 Σεπτεμβρίου 2024. 

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ