Free Porn
xbporn
24.6 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην συναυλία για την Ίμβρο στο Ηρώδειο

Την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2024, το βράδυ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης τίμησε με την παρουσία Του μιια ξεχωριστή συναυλία, αφιερωμένη στα ελληνικά μειονοτικά σχολεία της Ίμβρου, που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Ιμβρίων, υπό την αιγίδα του Ίμβριου Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο καθώς τα εισιτήρια για την συναυλία είχαν εξαντληθεί. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ενίσχυση των ελληνικών μειονοτικών σχολείων της Ίμβρου.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Ross Daly, ο Νίκος Ξυδάκης, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Φωτεινή Δάρρα, μαζί με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και τη Χορωδία της ΕΡΤ ένωσαν τις φωνές τους, για τον ιερό σκοπό της ενίσχυσης των ελληνικών σχολείων της  Ίμβρου.

Μαέστρος ΟΣΜ της ΕΡΤ: Γιώργος Αραβίδης

Μαέστρος Χορωδίας ΕΡΤ: Σοφία Γιολδάση 

Αφήγηση: Κατερίνα Διδασκάλου

Στη συναυλία παρέστησαν: η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ιεράρχες, υπουργοί της Κυβέρνησης, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών και πολλοί Ίμβριοι.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ