Free Porn
xbporn
25.4 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η χορωδία “Εμμέλεια” στην Παιδόπολη της Πρώτης

Καθώς διανύουμε επετειακή χρονιά, ως εκ της συμπληρώσεως εφέτος 300 ετών από της επανιδρύσεως της Ιεράς και Σταυροπηγιακής Μονής Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού νήσου Πρώτης, η οποία φιλοξενεί τις θερινές κατασκηνώσεις νέων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να υποδεχθούμε στις εγκαταστάσεις της την Τρίτη 18 Ιουλίου ε.ε. την Χορωδία «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» από το Αγρίνιο.

Ομάδα 50 προσκυνητών από την ιστορική πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, αποτελούμενη από τα μέλη και φίλους της νεανικής αυτής Χορωδίας, ανηφόρισε και εφέτος στην Παιδόπολη της Πρώτης, τηρώντας την υπόσχεση που είχε δώσει πέρυσι, κατά την πρώτη τότε επίσκεψή της, να επισκέπτεται κάθε χρόνο τα αγιασμένα χώματα της Πόλης, που λάτρευε κυριολεκτικά ο αείμνηστος Γέροντας της Μονής Τατάρνης κυρός Δοσίθεος Κανέλλος, ο οποίος υπήρξε ο πνευματικός πατέρας των περισσοτέρων από τους συντελεστές και τους συνοδοιπόρους της ευχάριστης και ψυχωφέλιμης αυτής εκδρομής, καθώς η Χορωδία έγινε δεκτή από την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σθένης ανήμερα της Αγίας Μαρίνης και επισκέφθηκε τα Αγιάσματα, τα Ιερά και τα Σεμνεία του Γένους μας.

Κατά την επίσκεψή της στην Παιδόπολη η «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» προσέφερε μία ανεπανάληπτη σε κέφι και ζωντάνια συναυλία για τα φιλοξενούμενα παιδιά της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου και τα στελέχη αυτής, μαζί με τους οποίους δείπνησε, ενώ συνόδευσε με τις νότες και τα τραγούδια της από του λόφου της Πρώτης των Πριγκηποννήσων το μεγαλοπρεπές βασίλεμα του ηλίου στον απέραντο ορίζοντα της Προποντίδος.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προύσης κ. Ιωακείμ για την όλη οργανωτική μέριμνα, την αυτοπρόσωπη συμμετοχή του στο πρόγραμμα της ημέρας, τα κεράσματα και τα δώρα που με πολλή αγάπη μοίρασε, εξ ονόματος του Οικουμενικού Πατριάρχου, προς όλα τα παιδιά, και το ενδιαφέρον του συνολικά για την Παιδόπολη.

Εκ της Παιδοπόλεως

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ