Την μεσημβρία της Κυριακής του Θωμά, 27ης Απριλίου, στην Κοινοτική Αίθουσα της Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πασχάλιο γεύμα του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων.
Το πρωΐ της ιδίας, στον Ι. Ναό της Αγίας Κυριακής τελέστηκε Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων.

Κατά το εόρτιο γεύμα έγινε η λαχειοφόρος αγορά του Συνδέσμου μας, παρέστησαν δε ο εκπρόσωπος της Α. Θειοτάτης Παναγιότητος, του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Ιερολ. Πατριαρχικός Διάκονος κ. Φώτιος Πουλόπουλος, εκπρόσωποι κομμάτων και του τοπικού Δήμου Φατίχ, γηροκομούμενοι των Νοσοκομείων Βαλουκλή, καθώς και πολλοί πιστοί από την Πόλη.
Ο Πρωτοψάλτης της Περιφερείας μας κ. Μιχάλης Κοζής είχε την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος.
Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει πολλά συγχαρητήρια στην Εκκλησιαστική Επιτροπή της Αγίας Κυριακής Κοντοσκαλίου και στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βλάγκας για την επιτυχή πραγματοποίηση του γεύματος.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συνδέσμου Υψωμαθείων.









