Φωτογραφίες: İşhan Erdinç (Agos)
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος επισκέφθηκε την εφημερίδα Hrant Dink Site of Memory και την εφημερίδα Agos στις 24 Απριλίου 2025, έτυχε εγκάρδιας υποδοχής και συνομίλησε με τους διευθυντές των δύο ιδρυμάτων.
Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Hrant Dink Rakel Dink, ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Hrant Dink Delal Dink, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Agos Yetvart Danzikyan, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ιδρύματος Hrant Dink Zeynep Taşkın, ο Διευθυντής Προγραμμάτων του Ιδρύματος Hrant Dink Nayat Karaköse, ο Διευθυντής Έρευνας του Ιδρύματος Hrant Dink Ayfer Bartu Candan, και η ομάδα του Μουσείου Μνήμης Aslı Yolcu και Kürşat Güngör Sağlam ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συνόδευαν ο Άρχων Μ. Χαρτοφύλαξ της Μ.τ.Χ.Ε. Λάκης Βίγκας και ο καθηγητής Dr. Elçin Macar.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ενημερώθηκε σχετικά με το 23.5 Site of Memory και έλαβε βιβλία που εκδόθηκαν από τις εκδόσεις Hrant Dink Foundation. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην εφημερίδα Agos, ο Οικουμενικός Πατριάρχης είχε συνομιλία με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας Yetvart Danzikyan και τον εκδότη των αρμενικών σελίδων Pakrat Estukyan.











