Free Porn
xbporn
20.1 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Ο Αυστραλίας Μακάριος στη δεξίωση ηγετών προς τιμήν του Βασιλιά Καρόλου Γ’

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος ήταν ένας εκ των 350 περίπου διακεκριμένων ηγετών της Αυστραλιανής Κοινωνίας, οι οποίοι προσεκλήθησαν να παραστούν στη δεξίωση, που παρατέθηκε στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της Αυστραλίας στην Καμπέρα, προς τιμήν της Α.Μ. του Βασιλιά Καρόλου Γ’ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Α.Μ. της Βασίλισσας Καμίλλα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος είχε θερμή χειραψία με τον Βασιλιά Κάρολο και, κατά τον μεταξύ τους διάλογο, του μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, καθώς και του ποιμνίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας.

Ο Βασιλιάς χαιρέτισε με εγκαρδιότητα τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο για τις πολύτιμες Πατριαρχικές ευχές και για το ενδιαφέρον του. Αναφέρθηκε, επίσης, στην πορεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και εξέφρασε την ευχαριστία του για το έργο που επιτελεί, καθώς και για τη θετική συμβολή του Αρχιεπισκόπου στην Αυστραλιανή Κοινωνία.

Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Μακάριος θα συναντήσει τον Βασιλιά Κάρολο και την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο δεξιώσεως που διοργανώνει η Κυβέρνηση της Νέας Νοτίου Ουαλίας, στην οποία έχουν προσκληθεί και οι θρησκευτικοί ηγέτες.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ