Free Porn
xbporn
20.3 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Επίσκεψη της νέας Πρέσβεως της Ελλάδος στην Βέρνη στον Μητροπολίτη Ελβετίας

Την πρωία της Παρασκευής, 18ης Οκτωβρίου τρ.έ, η Α.Ε. η Πρέσβυς της Ελλάδος στην Βέρνη της Ελβετίας κα Αικατερίνη Σιμοπούλου, άρτι αναλαβούσα τα καθήκοντά της, επεσκέφθη εθιμοτυπικώς στην εν Γενεύῃ έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως τον Σεβ. Μητροπολίτη Ελβετίας κ. Μάξιμο.

Την νέα Πρέσβυ, συνοδευομένη από τον σύζυγό της κ. Αριστείδη Σάνδη πρέσβυ ε.τ. και τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στην Γενεύη κ. Αλέξανδρο Γεννηματά, υπεδέχθη στον αύλειο χώρο του μητροπολιτικού οίκου ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου κ. Φανούριος Θολιώτης, Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Ελβετίας.

Στην αίθουσα υποδοχής των γραφείων της Μητροπόλεως υπεδέχθη την νέα εκπρόσωπο της γενετείρας στην Ελβετία ο Σεβ. Μητροπολίτης. Ακολούθησε μακρά συζήτηση, κατά την οποία η κα Πρέσβυς ενημερώθη επί των εν Ελβετίᾳ εκκλησιαστικών πραγμάτων, της ιστορίας, της ζωής και της ποιμαντικής δράσεως της Μητροπόλεως και των κατά τόπους ενοριών της. Ιδιαιτέρα αναφορά έγινε στο Ορθόδοξο Κέντρο του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζύ, το οποίο η κα Πρέσβυς ανεκοίνωσε ότι θα επισκεφθή προσεχώς. 

Στο τέλος της συναντήσεως  αντηλλάγησαν αναμνηστικά δώρα. 

Από το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ελβετίας

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ