Free Porn
xbporn
22.3 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Για το νέο Σύνταγμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Παραθέτουμε στη συνέχεια την αναφορά του SBS Ελληνικά στο νέο Σύνταγμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, στο οποίο αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο κέντρο International Convention Centre (ICC) στο Darling Harbour του Σύδνεϋ.

Θερμές οι ευχαριστίες των πιστών προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας Μακάριο, ο οποίος μέσα σε πέντε χρόνια, από την εκλογή του, γράφει σελίδες δόξης για την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας και την μαρτυρία της στον σύγχρονο κόσμο.

Εκ μέρους των νέων αρχόντων, που χειροθέτησε ο Πατριάρχης, ευχαρίστησε για την τιμή, ο Καθηγητής κ. Καραλής πλέκοντας το εγκώμιο του Πατριάρχη και συγχαίροντας αυτόν και την Ιερά Σύνοδο διότι έστειλαν ως Ιεράρχη στην Αυστραλία προ πενταετίας τον κ. Μακάριο.

«Εμείς εδώ στην Αυστραλία μετά από χρόνια κλυδωνισμών και εσωστρέφειας καρπωνόμεθα σήμερα, χάρη στην εκλογή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου μας, τη γαλήνη και την ενότητα… Μετά από πολύ καιρό, Παναγιώτατε, η Εκκλησία ηρεμεί, το εκκλησίασμα ησυχάζει και η μαρτυρία μας ακούγεται δυνατά και με διαφάνεια. Είμαστε όντως ευγνώμονες για την καίρια στροφή που έδωσε στα εκκλησιαστικά πράγματα η επιλογή του κ. Μακαρίου ως Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας», σημείωσε ο κ. Καραλής.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ