Free Porn
xbporn
22.5 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι πλέον εκτός νόμου στην Ουκρανία

Τέθηκε σε ισχύ ο νόμος «Για την προστασία της συνταγματικής τάξης στον τομέα των θρησκευτικών οργανώσεων» (γνωστός ως νόμος για την «απαγόρευση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας»), ο οποίος ουσιαστικά καθιστά αδύνατη τη λειτουργία του Πατριαρχείου της Μόσχας στην Ουκρανία.

Θα ελεγχθούν για τέτοιους δεσμούς από μια επιτροπή που θα συσταθεί από την Κρατική Υπηρεσία της Ουκρανίας για την Εθνοτική Πολιτική και την Ελευθερία της Συνείδησης. Εάν διαπιστωθεί ότι τουλάχιστον ένα από τα σημάδια σύνδεσης μιας θρησκευτικής οργάνωσης με τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι νομικά κατοχυρωμένο, η οργάνωση θα λάβει εντολή να εξαλείψει τη σύνδεση αυτή εντός 30 ημερών. Εάν αρνηθεί να διακόψει τη συνεργασία με τη Μόσχα, θα κατατεθεί αγωγή στο δικαστήριο, το οποίο θα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει την απαγόρευση της οργάνωσης.

Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί για άλλη μια φορά ότι ο νόμος για τον περιορισμό της εχθρικής επιρροής της Ρωσίας στη θρησκευτική ζωή στην Ουκρανία αρχίζει να λειτουργεί ήδη και όχι μετά τους μυθικούς «9 μήνες».

Δείτε το κατατοπιστικό βίντεο του Κώστα Ονισένκο.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ