Free Porn
xbporn
25 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Το ντοκιμαντέρ της Melike Çapan για την “Απογευματινή” της Πόλης (βίντεο)

Η ιστορική εφημερίδα της Πολίτικης Ρωμιοσύνης “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, η οποία ιδρύθηκε στις 12 Ιουλίου του 1925, συμπλήρωσε τα 99 χρόνια και οδεύει ακάθεκτη προς την πρώτη εκατονταετία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από την τουρκική Τζουμχουριέτ (Cumhuriyet), η “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” αποτελεί την δεύτερη αρχαιότερη ημερήσια εφημερίδα της Τουρκίας. Οι τόμοι της εφημερίδας βρίσκονται και στην ψηφιακή βιβλιοθήκη των Ρωμιών της Πόλης “Ανθέμιον” http://anthemion.phs.uoa.gr.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 99 ετών έκδοσης της «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ», η δημοσιογράφος Melike Çapan, προέβη, την 12η Ιουλίου, στην διαδικτυακή προβολή του ντοκιμαντέρ «100», που η ίδια εμπνεύστηκε και με ζήλο υλοποίησε, όπου κάνει αναδρομή στην ιστορία, αλλά αναφέρεται και στο παρόν και το μέλλον της εφημερίδας, κυρίως μέσω συνεντεύξεων με τη Διεύθυνση της “Απογευματινής” και αναγνώστες της.

Η επίσημη προβολή του ντοκιμαντέρ της Melike Çapan πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στο πλαίσιο τιμητικής εκδήλωσης για την 100ετηρίδα της εφημερίδας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», με τίτλο «Ουδείς γεννάται, ουδείς αποθνήσκει άνευ της Απογευματινής», που έλαβε χώρα στο Νιχώρι του Βοσπόρου, στη σειρά εκδηλώσεων “ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ” 2024, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Παραθέτουμε το ντοκιμαντέρ της Melike Çapan, που είναι στα τουρκικά, με ελληνικούς υπότιτιλους.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ