Free Porn
xbporn
22.6 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

Ειδήσεις από το Φανάρι (16 Σεπτεμβρίου 2024)

Ακροάσεις (16 Σεπτεμβρίου 2024)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Όμιλο ΡΚαθολικών πιστών από την Πολωνία, υπό την ηγεσία του Σεβ. Καρδιναλίου Grzegorz Ryś, Αρχιεπισκόπου του Łódź.

Πολυμελή όμιλο κληρικών, Πανεπιστημιακών και στελεχών διαφόρων οργανώσεων από την Γεωργία, που συμμετέχουν στο ανεξάρτητο φόρουμ διαλόγου της χώρας “Συμβούλιο Θρησκειών και Κέντρο Ανεκτικότητας”.

Τον Εξοχ. κ. Levan Ioseliani, Δημόσιο Συνήγορο (Ombudsman) της Γεωργίας.

Τον Εξοχ. Πρέσβυ της Ιταλίας στην Τουρκία κ. Giorgio Marrapodi.

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις (13-15 Σεπτεμβρίου 2024)

Εκκλησιαστικές ειδήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε τον νοσηλευόμενο στο Νοσοκομείο Βαλουκλή Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Στέφανο Νούση, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων, και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση. 

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε:

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Καλλίνικο Χασάπη, τον οποίο εφοδίασε με την πατρική ευχή και την Πατριαρχική ευλογία του καθώς αναχωρεί στην Αμερική για να αναλάβει εκεί νέα εκκλησιαστική διακονία. 

Τον Ελλογιμ. Δρ. Norbert Himmler, Διευθυντή του Γερμανικού Τηλεοπτικού Σταθμού ZDF, με υψηλόβαθμα στελέχη του ενημερωτικού τομέα του Καναλιού.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο. Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Ιωάννου Ανδροπούλου, Άρχοντος Οφφικιαλίου της Μ.τ.Χ.Ε., η οποία τελέστηκε στο Α’ Νεκτροταφείο Αθηνών, την Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Ακροάσεις (11-12 Σεπτεμβρίου)

Η Α.Θ. Παναγιότητα ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Την Εξοχ. κ. Μάιρα Mυρογιάννη, νέα Γενική Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, με την Εξοχ. Πρέσβη κυρία Σοφία Βέβε, Διευθύντρια του Διπλωματικού της Γραφείου.

Όμιλο επιχειρηματιών από διάφορες χώρες υπό την ηγεσία του Εντιμ.  κ. Ahmet Kocabiyik, Προέδρου της εταιρείας Borusan Holding.

Εκπροσωπήσεις (29 Αυγούστου – 4 Σεπτεμβρίου 2024)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε: 

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Προικοννήσου κ. Ιωσήφ, α) στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Χρήστου Γιανναρά, Άρχοντος Μ. Ρήτορος της Μ.τ.Χ.Ε., Ομοτίμου Καθηγητού Φιλοσοφίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία τελέστηκε από τον Ι. Ναό Αγίας Ειρήνης Αιόλου, την Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024, και β) στην εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Ιερέως Νικολάου Κολίντου, εξ Ίμβρου, την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2024, 

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο στην επίσημη τελετή της Νομαρχίας της Πόλεως, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της, με την ευκαιρία της εορτής της 30ης Αυγούστου, και το βράδυ της ίδιας ημέρας από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιο στη σχετική δεξίωση που παρέθεσε ο Νομάρχης της Πόλεως.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ