Free Porn
xbporn
24.8 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονος Χίου

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, σήμερα (6-9-2024), μετά την επίσκεψή του στην Βιβλιοθήκη της Μητροπόλεως Χίου, της οποίας ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος, μετέβη στο Ιερό Τάγμα Αγίου Παντελεήμονος, όπου του επιφυλάχθηκε θερμή υποδοχή από το Διοικητικό Συμβούλιο, αντιπροσωπείες με παραδοσιακές φορεσιές και πλήθος κόσμου.

Έγινε ξενάγηση του Πατριάρχη στους χώρους του Τάγματος από τον Πρόεδρο Βασίλη Σαρμουσάκη, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουρνιά.

Ο κ. Σαρμουσάκης, στην ομιλία του, σκιαγράφησε το πολύπλευρο φιλανθρωπικό και εκπαιδευτικό έργο του Ιδρύματος, από το Οικοτροφείο που λειτούργησε υπό τον αείμνηστο Καθηγητή Ανδρέα Αξιωτάκη, μέχρι τις δωρεές που οδήγησαν στη δημιουργία Φοιτητικών Εστιών και κτιρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και τα βοηθήματα σε άπορους σπουδαστές και οικογένειες.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την ευλογία του Πατριάρχη για τη συνέχιση του έργου του Τάγματος και την υπόσχεσή του για διαρκή στήριξη. Η ημέρα αυτή αναδείχθηκε σε μια γιορτή πνεύματος, αλληλεγγύης και ελπίδας, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη να αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ