Free Porn
xbporn
21.9 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας συναντήθηκε με την Αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyi είχε συνάντηση με την αντιπροσωπεία του Οικουμενικού Πατριαρχείου: Μητροπολίτη της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Καναδά, Γουίνιπεγκ Ιλαρίωνα, Μητροπολίτη Πισιδίας Ιώβ, Πατριαρχικό Διάκονο Επιφάνιο και τον Επίσκοπο Κομάνων Μιχαήλ, Έξαρχο του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ουκρανία. 

Ο αρχηγός του κράτους ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Οικουμενικού Πατριαρχείου και τον Παναγιώτατο Βαρθολομαίο για τις προσευχές τους για την Ουκρανία και τους Ουκρανούς. 

Ο Πρόεδρος σημείωσε ότι το κράτος κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ξεπεράσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εκκλησία στην Ουκρανία. 

«Είναι σαφές ότι αυτές οι προκλήσεις δεν είναι εν μία νυκτί και δεν εμφανίστηκαν σήμερα. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει πράγματι σταθερότητα και ειρήνη και σε αυτόν τον τομέα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς», πρόσθεσε ο Volodymyr Zelenskyi. 

Οι Εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου διαβεβαίωσαν ότι η Εκκλησία και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα συνεχίσουν να προσεύχονται και να υποστηρίζουν την Ουκρανία. 

«Ώστε μια δίκαιη ειρήνη να βασιλεύει στην ουκρανική γη. Και ότι η ειρήνη βασιλεύει και στην Ουκρανική Ορθοδοξία. Η αποστολή μας εδώ είναι να δείξουμε αγάπη και υποστήριξη. Και ότι είμαστε μαζί σας, ότι θα συνεργαστούμε σε όλα αυτά τα θέματα για το καλό του ουκρανικού λαού», είπε ο Μητροπολίτης Ιλαρίων.

Ο Πρόεδρος υπενθύμισε ότι η Ουκρανία περιμένει την επίσκεψη του Παναγιωτάτου και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική για τη χώρα.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ