Free Porn
xbporn
25.4 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πανήγυρις του Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Μπεσίκτας

Κοινότης Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Μπεσίκτας

Γιορτάστηκε και φέτος στην Κοινότητά μας η μεγάλη εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, πανηγυρικά, όπως κάθε χρόνο, στον Ιερό μας Ναό.

Όπως είχε ανακοινωθεί, το απόγευμα της Τετάρτης 14 Αυγούστου τελέστηκε ο Μέγας Εσπερινός της Κοίμησης τής Υπεραγίας Θεοτόκου από τον ιερέα πατέρα Γεδεών και το πρωί της κυριώνυμης ημέρας της γιορτής τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της
μεγάλης αυτής Θεομητορικής γιορτής. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μέγας Πρωτοσύγκελλος κ. Γρηγόριος, ο οποίος ήρθε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Και τις δύο ημέρες υπήρχε ικανό ποίμνιο αλλά και συμμετοχή τοπικών επισήμων. Μεταξύ αυτών ήταν οι κ.κ. ως εκπρόσωπος του Δήμου Μπεσίκτας ο Νουράν Παλάκογλου, ο Ρετζέπ
Σαμπουντζού ως εκπρόσωπος του τοπικού Ιδρύματος των Αλεβιτών, ενώ το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του γυναικείου τμήματος
της οργάνωσης Μπεσίκτας. Βεβαίως, και φέτος παρέστησαν παράγοντες της Ομογένειας και προσκυνητές εντεύθεν και εκ του εξωτερικού.

Μετά τη λειτουργία, στον κήπο πραγματοποιήθηκε πλούσια δεξίωση κατά την οποία ο Πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Επιτροπής, κ. Ντίνος Μπελαλίδης, πλαισιωμένος από μέλη της Εφορείας απηύθυνε σε όλους χαιρετισμό και, με την ευκαιρία της μεγάλης για τον Χριστιανισμό γιορτής της Παναγίας, ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευημερία.

Οι πάντες αναχωρώντας ευχαρίστησαν και συγχάρηκαν τον Πρόεδρο και την οικεία επιτροπή, μαζί με τους συνεργάτες τους, μεταξύ άλλων και για την άριστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ιερός Ναός και γενικότερα το ομογενειακό ευαγές ίδρυμα.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ