Free Porn
xbporn
22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ειδήσεις από την Μητρόπολη Πριγκηποννήσων (19 Αυγούστου 2024)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΩΝ

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΟΥΣΗΣ

Με την ευλαβή συμμετοχή πλήθους πιστών ετελέσθη η Μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου εις τον πανηγυρίσαντα Καθεδρικόν Ναόν της καθ’ ημάς Επαρχίας, προεξάρχοντος του Ποιμενάρχου αυτής Σεβ. Μητροπολίτου Πριγκηποννήσων κ. Δημητρίου, χοροστατήσαντος κατά τον Μ. Εσπερινόν της εορτής μετ’ αρτοκλασίας, την Τετάρτην, 14ην Αυγούστου, τελέσαντος δέ και την Θ. Λειτουργίαν  αυτής, την Πέμπτην, 15ην ιδίου. Επηκολούθησε εόρτιος δεξίωσις εις την αίθουσα τελετών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, χθές, Κυριακήν, 18ην Αυγούστου, εχοροστάτησεν εν τω Μητροπολιτικώ Ι. Ναώ του Αγίου Δημητρίου κατά την Θείαν Λειτουργίαν, κατά δε το εσπέρας εδεξιώθη εις την αυτήν αίθουσαν τα προσφιλή μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών των Κοινοτήτων των νήσων Πριγκήπου, Χάλκης, Αντιγόνης και Πρώτης μετά των οικογενών αυτών και άλλων νησιωτών φίλων αυτού, τους οποίους οφειλετικώς ευχαρίστησε δια την ιδιαιτέραν συμπαράστασίν των εις την οργάνωσιν και προβολήν της ιεράς επετείου της εκατονταετηρίδος της Ι. Μητροπόλεως, και δια την εν γένει αρμονικήν συνεργασίαν των.

Ο Ποιμενάρχης μας, την Τρίτην, 13ην Αυγούστου, μετά χαράς εδέχθη και ευλόγησε την πολυμελή οικογένειαν του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου π. Θωμά Φαρδή, Εφημερίου της Κοινότητος Αγίου Νικολάου Χάλκης.

Εκ της Ι. Μητροπόλεως,

19 Αυγούστου 2024

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ