Free Porn
xbporn
25.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

ΙΛΑΡΙΩΝ ΑΛΦΕΓΙΕΦ ΤΕΛΟΣ!

Του Παναγιώτη Αντ. Ανδριόπουλου

Πριν από είκοσι μέρες ακριβώς (5 Ιουλίου 2024) είχαμε δημοσιεύσει το κείμενό μας, με τίτλο: Ένα πολυδιάστατο σκάνδαλο για τον Βουδαπέστης Ιλαρίωνα Αλφέγιεφ.

Καταλήγαμε ως εξής:

«Το σίγουρο είναι ότι άλλοτε κραταιός ανήρ του Πατριαρχείου Μόσχας βρίσκεται σε δεινή θέση και στη δίνη σκανδάλων. Δε νομίζω να σωθεί…».

Επιβεβαιωθήκαμε πανηγυρικά!

Η Σύνοδος του Πατριαρχείου Μόσχας κατά την σημερινή της (25-7-2024) συνεδρία, αποφάσισε να παυθεί προσωρινά ο μητροπολίτης Βουδαπέστης και Ουγγαρίας Ιλαρίωνας από τη διοίκηση της Επισκοπής Βουδαπέστης-Ουγγαρίας.  Η προσωρινή διοίκηση της Επισκοπής ανατέθηκε στον Πατριαρχικό Έξαρχο Δυτικής Ευρώπης Μητροπολίτη Κορσούν και Δυτικής Ευρώπης Νέστορα.

Επίσης η Σύνοδος της Ρωσικής Εκκλησίας πέταξε τον μητροπολίτη Ιλαρίωνα από τις θέσεις του προέδρου διαφόρων Συνοδικών Επιτροπών. Κοινώς Ιλαρίων Αλφέγιεφ τέλος!

Αυτά τα είχαμε προβλέψει εγκαίρως και επαληθευτήκαμε. Αλίμονο σε εκείνους – τους Έλληνες κυρίως – οι οποίοι εθελοτυφλούν και δεν βλέπουν τα όσα KGBεμπίστικα συμβαίνουν στην Ρωσική Εκκλησία και φυσικά πόσα δεν ξέρουμε…

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ