Free Porn
xbporn
25.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (18-21 Ιουλίου 2024)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Ιερεμία Χλιαρά, Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγ. Γεωργίου Καρυδίου Αποκορώνου Χανίων.

Tον Εξοχ. κ. Mohamed Abdelsalam, Δικαστή, Γενικό Γραμματέα της Ανωτέρας Επιτροπής περί Ανθρωπίνης Αδελφοσύνης.

Τον Εντιμ. κ. Slavi Binev, μέλος της Βουλγαρικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Taekwondo, πρώην Ευρωβουλευτή, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρία, και τα δύο τέκνα τους, από τη Σόφια, παρουσία του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Χαραλάμπου Nichev, Ιερατικώς Προϊσταμένου της Βουλγαροφώνου Κοινότητος της Πόλεως.

Μέλη του ομογενειακού Πολιτιστικού Οργανισμού “Ιστός”. 

Την Παιδική βυζαντινή χορωδία «Εμμέλεια» υπό τον χοράρχη της Μουσικολ. κ.  Κωνσταντίνο Καμζέλα, Ιεροψάλτη και διδάσκαλο, από την Αιτωλοακαρνανία. 

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε:

Aπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος κ. Γεώργιο στην εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Βερατίου, Αυλώνος και Κανίνης κυρού Ιγνατίου, Ιεράρχου της Αγιωτάτης Εκκλησίας της Αλβανίας, η οποία τελέστηκε στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Θηβών, την Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024. 

Από τον Αιδεσιμολ. Οικονόμο της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Φιλόθεο Κελεπούρη, κατά τη βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Aλλαίν και Μαρίας Γκιούνμπερκ, που τελέστηκε στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου Πριγκήπου, την Κυριακή, 21 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ