Free Porn
xbporn
25.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτοαποκαλούμενα “εκκλησιαστικά” ΜΜΕ

Τη σύγχρονη εποχή στο διαδίκτυο (και ιδιαιτέρως στην Ελλάδα του “ό,τι δηλώσεις είσαι”) χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους των χριστιανών στο να κρίνουν ό,τι διαβάζουν, διότι “ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός” και ό,τι λέει πως είναι “χριστιανικό” ή “εκκλησιαστικό” δεν σημαίνει πως είναι απλά επειδή αυτοπαρουσιάζεται έτσι.

Το αυτοαποκαλούμενο ως “εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων” ΡΟΜΦΑΙΑ σε πρόσφατή του ανάρτηση παρουσιάζει τους καταληψίες της Μονής μας ως “αδελφότητα της Μονής Εσφιγμένου”.

Ο τίτλος της ανάρτησης είναι “Ι.Μ. Εσφιγμένου: «Συνετή η στάσις της Ιεράς Κοινότητος»”. Το κείμενο της ανάρτησης ξεκινάει ως εξής: “Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους”.

Παρουσιάζει αυτούσια την ψευδεπίγραφη και γεμάτη fake news ανακοίνωση του φιλορώσου νοσταλγού του Χίτλερ και υβριστή του Αγ.Παϊσίου Μεθοδίου, ο οποίος δεν ήταν ποτέ μέλος της Ανατ. Ορθόδοξης Εκκλησίας. Δηλαδή πραγματοποιείται αυτούσια μεταφορά ψευδών ειδήσεων του γνωστού απατεώνα αρχικαταληψία Μεθοδίου χωρίς καμιά διασταύρωση, καθώς και συνέργεια σε κλοπή ταυτότητας-ονόματος. Αυτό δεν είναι μεταφορά άποψης και δεν συνάδει με την δεοντολογία του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Να μας διευκρινίσει το μέσο σε ποια εκκλησία αναφέρεται η λέξη “εκκλησιαστικό” στο “εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων” για να γνωρίζουμε και μεις οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί τι στάση να τηρήσουμε απέναντί του. Διότι μόνο αν αναφέρεται στην  “Εκκλησία ΓΟΧ Ελλάδος” συνάδει να αναφέρει τους ΓΟΧ καταληψίες της Μονής μας ως αδελφότητα Εσφιγμένου. 

Ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Ρομφαίας είναι ο Αιμίλιος Πολυγένης.

αρχιμ. Βαρθολομαίος

Ηγούμενος Μονής Εσφιγμένου

Η κατάπτυστη ανάρτηση εδώ

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ