Free Porn
xbporn
25.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανηγυρικός Εσπερινός στην Πρίγκηπο

Με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων (1924), σήμερα, Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός, κατά τον οποίο χοροστάτησε ο οικείος ποιμενάρχης, Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, ο οποίος και ευλόγησε την αρτοκλασία υπέρ υγείας των πιστών και των όπου γης γόνων των Πριγκηποννήσων.

Στον Εσπερινό παρέστησαν ιεράρχες του Θρόνου, ο Έπαρχος Πριγκηποννήσων, Άρχοντες της Μ.τ.Χ.Ε. και πολλοί πιστοί από την Πόλη και το εξωτερικό.

Αύριο το πρωί, Κυριακή των Αγίων 630 Πατέρων της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, πάλι στον Μητροπολιτικό Ναό, θα τελεσθεί Πατριαρχική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου.

Το βράδυ της Κυριακής, στις 8, στον αύλειο χώρο της ANADOLU KULÜBÜ (Λέσχη Ανατολής) της Πριγκήπου, θα πραγματοποιηθεί συναυλία της χορωδίας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Χαραλαμπίδου και με σολίστ τον τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ