test
29.7 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Ο Πατριάρχης δέχθηκε τους αποφοίτους της Μεγάλης του Γένους Σχολής

Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή

Στις 13 Ιουνίου 2024, η ΑΘΠ ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε στην αίθουσα υποδοχών του Οικ. Πατριαρχείου τους αποφοίτους μας για να τους ευλογήσει και να τους δώσει τους παραδοσιακούς χρυσούς σταυρούς τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο λυκειάρχης κ. Δ. Ζώτος αφού ευχαρίστησε την ΑΘΠ για την υποδοχή, παρουσίασε τους 8 μαθητές και μαθήτριες που αποφοίτησαν από τη Σχολή και αναφέρθηκε επιγραμματικά για τα πεπραγμένα της προσφάτως ολοκληρωθείσας σχολικής χρονιάς.

Ο Πατριάρχης αφού συνεχάρηκε και ευχήθηκε κάθε απόφοιτο ρώτησε για τα μελλοντικά σχέδια των παιδιών τονίζοντας την ύψιστη σημασία για την ομογένειά μας τη συνέχιση των σπουδών και της ζωής τους στην Πόλη.

Τέλος, ο Πατριάρχης αναφερόμενος στην ιστορική σημασία και την προσφορά της ΠΜΓΣ στην ομογένεια, με πατρικές ευλογίες και ευχές έδωσε τους σταυρούς στους αποφοίτους μας.

Ως οικογένεια της ΠΜΓΣ εκφράζουμε για άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μας για την αγάπη και το ενδιαφέρον που επιδεικνύει η Σεπτή Κορυφή της Ορθοδόξου Εκκλησίας, προς τους μαθητές μας.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ