Free Porn
xbporn
25.3 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ειδήσεις από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου (7-6-2024)

Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, κατά το διήμερο 7 και 8 Ιουνίου 2024, θα ευρεθεί στη Βέροια, κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, προκειμένου να συμμετάσχει σε Πανελλήνιο Συνέδριο Υμνογραφίας, αφιερωμένο στον Όσιο Γεράσιμο τον Υμνογράφο, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των «Λ΄ ΠΑΥΛΕΙΩΝ» της εν λόγω Ιεράς Αποστολικής Μητροπόλεως.

Ακολούθως, από της 9ης έως της 11ης Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας θα ευρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να μετάσχει αφενός στις εργασίες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, υπό την Σεπτή Προεδρία του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, και αφετέρου στην Εορτή των Ονομαστηρίων του Παναγιωτάτου, επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου και Πανευφήμου Αποστόλου Βαρθολομαίου, κομίζοντας τα σεβάσματα του Ιερού Κλήρου, των Μοναστικών Αδελφοτήτων, των Αρχών και του πληρώματος της εν Ρεθύμνη και Αυλοποτάμω παροικούσης Εκκλησίας.

Ανακοινώνεται, ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος διόρισε στη θέση του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως, από 1ης Ιουνίου 2024, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Άνθιμο Μαντζουράνη, προς τον οποίο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας εύχεται καλή δύναμη και πάσα παρά Θεού ενίσχυση για την εκπλήρωση και των νέων αυτών καθηκόντων, τα οποία αναλαμβάνει στην Τοπική μας Εκκλησία.

Ο π. Άνθιμος θα συνεχίσει παράλληλα και την μέχρι τώρα εκκλησιαστική του διακονία ως Ιεροεπιστάτης του Ιερού Μετοχίου Αγίου Παύλου Γάλλου της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου.

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΚΑΡΠΟΣ: “ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΩΝ”

Μουσική: Αντώνης Μαυράκης

Στίχοι: Γιώργος Σκαφίκης – Αντώνης Μαυράκης

Σολίστ:

Σοπράνο: Μαριέλα Βιτώρου

Άλτο: Λένα Χατζηγεωργίου

Τενόρος: Σπύρος Ξενιτόπουλος

Μπάσος: Ρωμανός Σκουμπουρδής

Παραγωγή: Μουσικός Καρπός

Συνδιοργάνωση: Ιερά Μητρόπολις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Με τη στήριξη: Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ