Free Porn
xbporn
27.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η εαρινή επίσκεψη του Πατριάρχη στην ερατεινή Ίμβρο

Φως Φαναρίου

Την καθιερωμένη εαρινή επίσκεψή του στην γενέτειρά του νήσο Ίμβρο, πραγματοποιεί αυτές τις τελευταίες μέρες του Μαϊου ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Χθες, Τετάρτη 29/5/2024, ο Πατριάρχης τέλεσε τα θυρανοίξια του ανακαινισθέντος εξωκλησίου του Αγίου Παντελεήμονος του ιαματικού, στο Σχοινούδι της Ίμβρου. Η ανακαίνιση έγινε από τον Ιμβριώτη Ιατρό και Άρχοντα Ακτουάριο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Δημήτρη Δημητριάδη.

Παρέστησαν: ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβ. Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μοσχονησίων κ. Κύριλλος, κληρικοί της Μητροπόλεως, ο Άρχων Οστιάριος της Μ.τ.Χ.Ε., κ. Παύλος Σταματίδης, πρόεδρος της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης και πολλοί πιστοί.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη προσφώνησε ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος και αντιφώνησε ο Πατριάρχης αναφερόμενος “στην ευσέβεια των πατέρων μας” που έκτισε τα πολλά ξωκλήσια του νησιού και στην μεγάλη προσπάθεια ανακαινισμού τους. Επίσης, ο Πατριάρχης επαίνεσε και ευχαρίστησε τον Άρχοντα Δημήτρη Δημητριάδη για όλη την προσφορά του στη γενέτειρα.

Ο Πατριάρχης συναντήθηκε με νέους της Ίμβρου και επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς και τον Έπαρχο Ίμβρου, όπου του επεφυλάχθη θερμή υποδοχή.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ