Free Porn
xbporn
25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Συνεχίζεται το Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Χθες, Δευτέρα 27 Μαΐου 2024, ξεκίνησε επίσημα το 4ο Διεθνές Συνέδριο των Αρχόντων του Οικουμενικού Θρόνου, με θέμα την προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η επίσημη έναρξη έγινε το πρωί στην Στοά του Αττάλου.

On Monday, May 27, 2024, the offficial opening of the 4th Archon International Conference on Religious Freedom was held at the Stoa of Attalos. The keynote speaker was John Chrysoulakis, Secretary General for Greeks Abroad and Public Diplomacy, Ministry of Foreign Affairs.

Στην πρώτη συνεδρίαση των Αρχόντων νωρίς το απόγευμα, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, με θέμα «Δημοκρατία, Αυταρχισμός και οι επιπτώσεις του (ευκαιρίες και προκλήσεις) για τις θρησκευτικές κοινότητες διεθνώς», κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Ρωμαιοκαθολικός Αρχιεπίσκοπος Vilnius Gintaras Grušas, Πρόεδρος του Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Επισκοπικών Συνελεύσεων (CCEE).

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης και ακολούθησε, στον ίδιο χώρο, δείπνο το οποίο παρέθεσε το ζεύγος Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ