15.5 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (7 Μαρτίου 2024)

Η Α.Θ. Παναγιότης, o Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνα, ο οποίος ζήτησε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα ονομαστήριά του. Για τον ίδιο σκοπό δέχθηκε και τους Θεοφιλ. Επίσκοπο Δαφνουσίας κ. Σμάραγδο, και Πανοσιολ. Μ. Κατηχητή κ. Χρύσανθο.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, με τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Βασίλειο Καλλιακμάνη, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., τον Αιδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ελευθέριο Κουτσαφτάκη, τον Εντιμολ. Άρχοντα Λαοσυνάκτη της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρο της Κεντρικής Ενώσεως Δήμων Ελλάδος.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Αρίσταρχο Γκρέκα, κληρικό της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αναπληρωτή Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Τον Ελλογιμ. κ. Γεώργιο Νταλέκο, Καθηγητή Παθολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εκλεγμένο Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παθολογίας (European Federation of Internal Medicine) με τη σύζυγό του, και στη συνέχεια πολυμελή όμιλο Ιατρών από την Ελλάδα, που συμμετέχουν στο 22ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Παθολογίας, που διεξάγεται στην Πόλη

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ