15.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ευχές του Πατριάρχου προς τον Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου Στέφανο

H Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέφθηκε, στις 27 Δεκεμβρίου, τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταταούλων, όπου και το Γραφείο του ως Επόπτου της Περιφερείας Ταταούλων, με αφορμή τα ονομαστήριά του.

Τον Παναγιώτατο καλωσόρισαν στο Ναό, μαζί με τον Σεβασμιώτατο, και τα μέλη της Εκκλησιαστικής Εφοροεπιτροπής της Κοινότητας υπό την ηγεσία του Προέδρου της Εντιμ. κ. Γεωργίου Θεοδωρίδη, υποβάλλοντας τα σέβη τους και ζητώντας την Πατριαρχική ευλογία και τις πατρικές ευχές του για τις εορτές του αγίου Δωδεκαήμερου και για την επιτέλεση των καθηκόντών τους.

Ο Πατριάρχης ευχήθηκε προς τον Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου ακλόνητη υγεία για την απρόσκοπτη συνέχιση εις έτη πολλά της ευόρκου διακονίας του.

Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες, ο Παναγιώτατος επισκέφθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Koç ένα μικρό κοριτσάκι από τη Β. Ελλάδα, το οποίο υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς, και εξέφρασε τη συμπάθειά του στους γονείς του ευχηθείς ταχεία ανάρρωση.

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ