18.4 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Εορταστική εκδήλωση στην Μητρόπολη Χαλκηδόνος

Ιερά Μητρόπολις Χαλκηδόνος

Την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023, ανήμερα της μεγάλης εορτής του Χριστουγέννων, η Κοινότητα Χαλκηδόνος παρέθεσε προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Γέροντος Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ εόρτιο γεύμα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην αίθουσα του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Αγίας Τριάδος.

Ιδιαίτερη χαρά έδωσαν τα παιδιά του Παιδικού Κήπου της Κοινότητας Χαλκηδόνος τα οποία υποδέχτηκαν με θέρμη και ενθουσιασμό τον Σεβασμιώτατο χαρίζοντας του άνθη. Ωστόσο επεφύλασσαν μία μεγάλη έκπληξη τόσο στον Σεβασμιώτατο όσο και στους παρευρισκόμενους, καθώς με τις χαρούμενες παιδικές τους φωνές και την βοήθεια των υπευθύνων μέσα απο έναν διαδραστικό διάλογο μετέφεραν σε όλους το μήνυμα της Ειρήνης και της Αγάπης, ενώ στο τέλος έψαλαν τα κάλαντα.

Μια ακόμα μεγάλη έκπληξη περίμενε αυτήν την φορά τα παιδιά καθώς η Κοινότητα φρόντισε να φτάσει ο Αη Βασίλης και να μοιράσει δώρα σ όλα τα παιδιά σκορπίζοντας χαρά. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος με πολλή συγκίνηση ευχαρίστησε όλους όσους συνετέλεσαν στην ίδρυση του Παιδικού Κήπου ιδιαιτέρως τα Μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Χαλκηδόνας και όλους όσους κοπιάζουν για την συνέχεια του μεγάλου αυτού έργου, ευχόμενος να συνεχιστεί η προκοπή η πρόοδος και η ευημερία στην Πόλη μας. Στο τέλος αφού έψαλαν όλοι μαζί τον πολυχρονισμό του Σεβασμιωτάτου ευχήθηκε καταλλήλως για το υπόλοιπο του Αγίου Δωδεκαήμερου και το επερχόμενο Νέο Έτος.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ