Free Porn
xbporn
25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ακροάσεις – εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (18-25 Νοεμβρίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Tον Πανοσιολ. Μ. Σύγκελλο κ. Ιάκωβο, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.

Τους Ελλογιμ. κυρίους Χρήστο Καραγιάννη, Αντιπρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και Εμμανουήλ Καραγεωργούδη, νέο Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής του ιδίου Πανεπιστημίου, τον οποίο και συνεχάρη για την ανάληψη των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων του. 

Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, κατά την τελετή ενθρονίσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Φιλοθέου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της του Θεού Σοφίας. Επίσης, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο, κατά την τελετή ενθρονίσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίου, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Φλωρίνης, και από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μάξιμο, κατά την ενθρόνιση του Σεβ. Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου κ. Σεραπίωνα, το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς. 

Από τον Πανοσιολ. Διάκονο κ. Οικουμένιο, Κωδικογράφο της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, σε επιστημονική εκδήλωση και έκθεση αφιερωμένη στο έργο του Γερμανού Αρχιτέκτονα Bruno Taut, που διοργάνωσε το Γενικό Προξενείο της Γερμανίας στην Πόλη, την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023, στο Πολυτεχνείο της Πόλεως (İTÜ).

Από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Ιερώνυμο Σωτηρέλη, στη Δεξίωση του Γενικού Προξενείου του Βελγίου στην Πόλη για την “Ημέρα του Βασιλέως”, την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023, στην κατοικία του Γενικού Προξένου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ