22 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις – εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (23 Οκτωβρίου 2023)

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον όμιλο συμμετεχόντων στο επιμορφωτικό πρόγραμμα για τον Οικουμενικό και Διαθρησκειακό Διάλογο, το οποίο διοργάνωσε η εν Τουρκία αδελφότητα των Φραγκισκανών Μοναχών.

Τον Ελλογιμ. κ. Βασίλειο Ράπανο, Οικονομολόγο, Ακαδημαϊκό, Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, από την Αθήνα.

Τον Ελλογιμ. κ. Νικόλαο Θωμαΐδη, Αναπλ. Καθηγητή Χημείας και Αντιπρόεδρο  Συμβουλίου Διοίκησης στο ΕΚΠΑ, από την Αθήνα. 

Όμιλο στελεχών του πολιτικού κόμματος DEVA, εκ της τοπικής οργάνωσης Σκουτάρεως. 

Εκπροσωπήσεις 

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, Διευθυντή του Γραφείου Εκπροσωπήσεως του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αθήνα, στις εξοδίους ακολουθίες:

α) του μακαριστού ΡΚ Επισκόπου Γρατιανουπόλεως Δημητρίου Σαλάχα, που τελέστηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023, από τον ΡΚ Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Αχαρνών, στην Αθήνα. 

β) του αειμνήστου Ιωάννου Λάππα, Θεολόγου, Άρχοντος της Μ.τ.Χ.Ε., που τελέστηκε την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023, από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. 

Από τον Πανοσιολ. Μ. Σύγκελλο κ. Ιάκωβο, σε έκθεση με έργα Ουκρανών ζωγράφων, που διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ουκρανίας στην Πόλη, στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Από τον Ιερολ. Πατριαρχικό Διάκονο κ. Ιερώνυμο Σωτηρέλη, σε μουσική εκδήλωση  που παρουσίασε το Δημοτικό Ωδείο Θεσσαλονίκης για τους μαθητές των Ομογενειακών σχολείων, στο Ζωγράφειο Λύκειο, στις 22 Οκτωβρίου 2023.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ