17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (19-20 Ιουλίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανο, Επόπτη της Περιφερείας Ταταούλων, με τον Αιδεσιμολ. Πρεσβύτερο κ. Σέργιο Vlad, Ιερατικώς Προϊστάμενο του Ι. Ναού Αγίας Παρασκευής Πικριδίου (Hasköy) και υπεύθυνο της Ρουμανόφωνης Κοινότητος της Πόλεως, και την Εφοροεπιτροπή του Ναού, υπό την Πρόεδρο αυτής Ευγεν. κ. Ραφαηλία Κιουτσούκνηλ, οι οποίοι προσέφεραν τον καθιερωμένο άρτο για την επικείμενη πανήγυρη του Ι. Ναού.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνιών κ. Αθηναγόρα, ο οποίος ζήτησε τις σεπτές Πατριαρχικές ευχές για τα ονομαστήριά του.  

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, με τον αυτάδελφό του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Νικόλαο Γιαννουσά, Πρωτοσύγκελλό του, και τον Εντιμ. κ. Ανδρέα Τσενικλή.

Τον Ευλαβ. Διάκονο κ. Παντελεήμονα Κιοσέ, κληρικό της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Ted Argeroplos, με την οικογένειά του, από το Μaryland (HΠΑ).

Tον Ελλογιμ. κ. Mohamed Abdelsalam, Δικαστή, Γενικό Γραμματέα της Ανωτέρας Επιτροπής περί Ανθρωπίνης Αδελφοσύνης.

Τα νέα Διοικητικά Συμβούλια του Συνδέσμου Αποφοίτων Ζαππείου Σχολής, υπό την Πρόεδρο αυτού Ελλογιμ. κ. Ρίκα Μπεκιάρη-Παντελάρα, και του Συνδέσμου Αποφοίτων Ζωγραφείου Λυκείου, υπό τον Πρόεδρο αυτού Εντιμ. κ. Ιωάννη Κουρτέσογλου, από την Πόλη.

Τους Ελλογιμ. Καθηγητή Δρ. Hasan Firat Diker, με τη σύζυγό του Δρ. Sengi Diker, από την Πόλη.

Την Ελλογιμ. κ. Βασιλική Πετρίδου, Παιδίατρο, από την Πόλη.

Τον Ελλογιμ. κ. Πέτρο Μπαλάσκα, Διευθυντή Σχολείου, από την Καλιφόρνια.

Τον Εντιμ. κ. Ηλία Γιόφογλου, από την Πόλη, με αφορμή τα ονομαστήριά του, καθώς και τον Εντιμ. κ. Ηλία Vanistavadros, εκ των υπαλλήλων του Πατριαρχείου.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ