Free Porn
xbporn
25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κρητικόπουλα από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στην Μητρόπολη Ρεθύμνης

Το μεσημέρι της Κυριακής, 16ης Ιουλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος υποδέχθηκε, στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Αρκαδίου, όμιλο νέων παιδιών με καταγωγή από την Κρήτη, προερχομένων από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, υπό την ηγεσία του εντιμοτάτου κ. Αντωνίου Τσουρδαλάκη, Προέδρου της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.

Εντός του Καθολικού της Ιεράς Μονής Αρκαδίου, όπου οι εν λόγω επισκέπτες είχαν προηγουμένως μετάσχει στην πρωινή Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος τους καλωσόρισε με θερμούς λόγους, τονίζοντας την αξία που έχουν οι ρίζες για την καρποφορία κάθε δένδρου, και χαιρέτισε την όμορφη αυτή πρωτοβουλία και επίσκεψη παιδιών τρίτης γενιάς με καταγωγή από την Κρήτη στις «ρίζες» τους και στη γενέτειρα των προγόνων τους, και μάλιστα στην περιώνυμη Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή του Αρκαδίου, με τους ποικίλους συμβολισμούς, τους οποίους εκείνη μαρτυρεί και δαδουχεί σε ολόκληρη την οικουμένη, ως σύμβολο αγώνα, θυσίας και ελευθερίας.

Ο εντιμότατος κ. Τσουρδαλάκης με λόγους συγκινητικούς εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Πρόδρομο και προς την Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου.

Προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα και ακολούθησε πλούσια παραδοσιακή φιλοξενία από την Ιερά Μονή Αρκαδίου.

Οι νέοι επισκέπτες από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ» της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και έλαβαν μέρος σε διάφορες παραδοσιακές εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο και στην ευρύτερη περιοχή.

Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ