Free Porn
xbporn
30.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ειδήσεις από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης (19 Ιουλίου 2023)

Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου με νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ δέχθηκε την επίσκεψη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εφημερίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, όπως αυτό προέκυψε μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες του.

Ο Πρόεδρος, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χανιωτάκης, υπέβαλλε τα σεβάσματά του και ζήτησε την ευχή και την αρωγή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου για τη νέα θητεία που ξεκινά.

Ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε στους ιερείς θεοφιλή διακονία και καλή συνεργασία για την προαγωγή του ποιμαντικού έργου της τοπικής Εκκλησίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος παρέθεσε τράπεζα προς τιμήν του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.

Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιεπισκόπου Τιμοθέου

Την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023, θα τελεσθεί στο Ιερό Ησυχαστήριο Αγίας Φωτεινής Ελληνοπεραμάτων Ηρακλείου, Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κυρού Τιμοθέου, με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαεπτά ετών από την εις Κύριον εκδημία του.

Της Θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημοσύνου, θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. ΕΥΓΕΝΙΟΣ.

                                        

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ