Free Porn
xbporn
16.4 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (30 Ιουνίου – 1 Ιουλίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση τον Εντιμ. κ. Πέτρο Σαμαντζή, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τα ονομαστήριά του. Για τον ίδιο σκοπό, τους Εντιμ. κυρίους Απόστολο Πορίδη, Αρχιτέκτονα και υπεύθυνο του Τεχνικού Γραφείου του Πατριαρχείου, Παύλο Παντελάρα, Γραμματέα του Πατριαρχείου, Πέτρο Κίλε και Απόστολο Σπανίδη, υπαλλήλους αυτού, και Πέτρο Βεριόπουλο, Οικονόμο.

Εκπροσωπήσεις

H A.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, στην εξόδιο Ακολουθία του μακαριστού Μητροπολίτου Νιγηρίας κυρού Αλεξάνδρου, που τελέστηκε στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Πορφυρίου, στο Μήλεσι Αττικής, το Σάββατο, 1 Ιουλίου 2023.

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σηλυβρίας κ. Μάξιμο, κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε, την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Παρασκευής Θεραπείων, για τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Γέροντος Δέρκων κ. Αποστόλου.

Aπό τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Τράλλεων κ. Βενιαμίν, κατά τη Θεία Λειτουργία που τελέστηκε για την εορτή των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, και το Μνημόσυνο που ακολούθησε, στο φερώνυμο Παρεκκλήσιο του Κοιμητηρίου Σισλή, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αειμνήστου Παύλου Στεφάνοβικ-Σκυλίτση, Μ. Ευεργέτου του Γένους.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ