Free Porn
xbporn
25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η “Βιβλική Εταιρεία” θα ανακαινίσει την Αστική Σχολή του Νανέ Σταυροδρομίου

Μεγαλώνυμος Κοινότης Σταυροδρομίου

Με ικανοποίηση και περισσή χαρά υπογράψαμε με τη “Βιβλική Εταιρεία” συμβόλαιο με πολλαπλά οφέλη για την Κοινότητα και την Ομογένειά μας. Το συμβόλαιο υπέγραψαν, ενώπιον του Θεοφιλ. Επισκόπου Τράλλεων κ. Βενιαμίν που εκπροσώπησε τον Σεβ. Μητρ. Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, Αρχιερατικώς Προϊστάμενο της Περιφερείας Σταυροδρομίου, σύσσωμη η Εφοροεπιτροπή της Μεγαλωνύμου Κοινότητας, ο Πρόεδρος της Βιβλικής Εταιρείας Θεοφιλ. Επίσκοπος Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιος και η Γενική Γραμματέας της Εταιρείας κ. Tamar Karasu.

Η απόφαση και η τελική μορφή της συμφωνίας διαμορφώθηκε μετά από πολλή σκέψη και διαπραγματεύσεις που διήρκησαν δύο χρόνια. Με βάση το υπογραφέν συμβόλαιο, η “Βιβλική Εταιρεία” αναλαμβάνει την ανακαίνιση ολοκλήρου του συγκροτήματος της Αστικής Σχολής του Νανέ, του οποίου η κυριότητα παραμένει στην Κοινότητά μας.

Η “Βιβλική Εταιρεία” θα ενοικιάσει για 29 χρόνια έναντι ικανού ποσού το ένα κτίριο, ενώ θα παραδώσει στην Κοινότητά μας προς χρήση το δεύτερο. Μέσα από αυτήν τη συμφωνία, στόχος μας είναι η διατήρηση και αποκατάσταση του ακινήτου, η δημιουργία εσόδων, αλλά και η κατασκευή χώρων φιλοξενίας (ξενώνας) που τόσο έχουμε ανάγκη.

Όπως προκύπτει και από τους ετήσιους απολογισμούς που δημοσιοποιούμε μέσω του ομογενειακού Τύπου, το κόστος —το οποίο υπολογίζεται μεταξύ 500-600 χιλιάδων ευρώ— ξεπερνάει τις οικονομικές μας δυνατότητες και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από ίδια μέσα.

Οι εργασίες προβλέπεται να ξεκινήσουν άμεσα και προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν σε 18 μήνες.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ