18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Όμιλος αποφοίτων της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης στο Μέγα Ρεύμα

Κοινότητα Μ. Ρεύματος

Το βράδυ της Τετάρτης 31 Μαΐου 2023, επισκέφθηκε την Κοινότητά μας 30μελής όμιλος εφετεινών αποφοίτων της Θεολογικής Σχολής Τιμίου Σταυρού Βοστώνης, υπό την ηγεσία του Αιδεσιμολ. Πρεσβυτέρου κ. Βαρθολομαίου Μερκάντο, Καθηγητή του Κανονικού Δικαίου, στα πλαίσια της καθιερωμένης προσκυνηματικής επίσκεψής τους στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Τους νέους θεολόγους συνόδευαν ο Τριτεύων των Πατριαρχικών Διακόνων κ. Καλλίνικος και ο Διάκονος της Σειράς κ. Βαρνάβας (απόφοιτος της ίδιας Σχολής).

Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητάς μας, ο οποίος τους ξενάγησε στον μεγαλοπρεπή Ναό μας, πλαισιωμένος από μέλη της Εφοροεπιτροπής μας, με επικεφαλής την Πρόεδρο Ελλογ. κα Ντόρα Διακρούση. Κατόπιν, η Πρόεδρός μας καλωσόρισε με τη σειρά της τους φιλοξενουμένους μας, στους οποίους παρουσίασε το επιτελούμενο έργο σε όλους τους τομείς ζωής και δράσης της Κοινότητάς μας.

Αμέσως μετά παρατέθηκε δείπνο στην Κοινοτική μας Αίθουσα, κατά την διάρκεια του οποίου οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Δεσπότη μας διάφορα θέματα, που τους απασχολούσαν. Έτσι δόθηκε σε όλους η καλή ευκαιρία της ανταλλαγής απόψεων, σκέψεων και οραματισμών, για την περαιτέρω απόδοση του εκκλησιαστικού και κοινοτικού έργου.

Οι νέοι θεολόγοι της Βοστώνης αναχώρησαν ευχαριστημένοι και χαρούμενοι, από την ωραία εμπειρία που αποκόμισαν από μία θάλλουσα Κοινότητα της Πόλης μας.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ