22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (22-23 Απριλίου 2023)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Την Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στην Πόλη Ευγεν. κ. Γεωργία Σουλτανοπούλου, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων της. 

Τον Ελλογιμ. κ. Φώτιο Χατζηνικολάου, Αναπλ. Καθηγητή Ιατροδικαστικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τον Ελλογιμ. κ. Δημήτριο Ηλιόπουλο, Καθηγητή Καρδιοχειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Λουκία, την Ευγεν. κ. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ηθοποιό, από την Αθήνα, και τον Εντιμ. Σωτήριο Πολύζο, Δημοσιογράφο, με τον αδελφό του Εντιμ. κ. Γεώργιο, από τον Βόλο.

Την Ευγεν. κ. Γαλάτεια Αλεξάκη, Νομικό Σύμβουλο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, από την Αθήνα. 

Τον Εντιμ. κ. Νικόλαο-Γεώργιο Παπαχρήστου, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου και  Επικοινωνίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, ο οποίος υπέβαλε τα σέβη του και ζήτησε την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του. Για τον ίδιο σκοπό δέχθηκε  τον Μουσικολ. κ. Γεώργιο Πριβίλοβιτς, Ιεροψάλτη, από την Πόλη, και τους Εντιμ. κυρίους Γεώργιο Ζεϊτουνλού, Πατριαρχικό υπάλληλο, και Γεώργιο Δοξαστάκη, φοιτητή Θεολογίας, από την Κρήτη.

Τον Εντιμ. κ. Ιωάννη Γιγουρτσή, Συντονιστή Εκπαίδευσης στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στην Πόλη.

Τους Εντιμ. κυρίους Γεώργιο Δρίτσα, εθελοντή του Ε.Ε.Σ., και Δημοσθένη Δόγκα, πολιτευτή, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Ανδρέα Πορετσάνο, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Νικόλαο Μιχαηλίδη, ερευνητή, από την Αθήνα.

Τους Εντιμ. κυρίους Ιωάννη Δάγκλη, Πρόεδρο της World UAV Federation και Αντώνιο Αγαπίου, Ολιστικό Ιατρό, την Ευγεν. κ. Καλομοίρα Βλάχου, από την Αθήνα, και την Ευγεν. κ. Begüm Doğolu, Πρόεδρο της Yachting Association, από την Αλικαρνασσό (Bodrum).

Τον Μουσικολ. κ. Γεώργιο Τσόγκα, Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής του Δήμου Αμφιλοχίας, με τη μνηστή του Ευγεν. κ. Χαρά Κουρκούτα, οι οποίοι υπέβαλαν τα σέβη τους και ζήτησαν την αγία Πατριαρχική ευχή και ευλογία για τους επικειμένους γάμους τους.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέα, στο δείπνο Ιφτάρ που παρέθεσε ο Εντιμ. Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στην Πόλη κ. Olivier Gauvin, στην έδρα του Γεν. Προξενείου, στις 18 Απριλίου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Κατηχητή κ. Χρύσανθο, στο δείπνο Ιφτάρ που παρέθεσε ο Εντιμ. Δήμαρχος του Şişli κ.Muammer Keskin, σε ξενοδοχείο της Πόλεως, στις 18 Απριλίου 2023. 

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ