14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Πασχαλινή εορταγορά της Κοινότητας Βεβεκίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, η Πασχαλινή εορτοαγορά (Kermes) της Κοινότητάς μας.

Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές μας του έργου μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Στον αυλόγυρο του Ναού μας και στην Κοινοτική μας Αίθουσα τοποθετήθηκαν τραπέζια με βιβλία, εργόχειρα, χειροποίητα μικροκοσμήματα και μικροαντικείμενα, πασχαλινά στολίδια, είδη πρώτης ανάγκης και λογής λογής λιχουδιές.

Όλα διατέθηκαν με πολλή αγάπη στους επισκέπτες μας, με απώτερο σκοπό να ενισχυθεί η Κοινότητά μας, η οποία έλαβε και φέτος αυτή την ωραία πρωτοβουλία.

Παράλληλα, δόθηκε η καλή ευκαιρία της επικοινωνίας μας με πολλούς φίλους, παλαιούς και νέους, καθώς επίσης και της συμμετοχής μας στο Εσπερινό του Σαββάτου, που τελέσθηκε στον όμορφο και κατανυκτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, Πατριαρχικός Επόπτης της Περιφέρειας Βοσπόρου.

Μεταξύ πολλών άλλων, υποδεχθήκαμε στην εορτοαγορά μας με σεβασμό και τιμή τον Πατριαρχικό Αντιπρόσωπο, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Καισάριο Χρόνη, τον Σεβ. Μητροπολίτη Φιλαδελφείας κ. Μελίτωνα, καθώς επίσης και Κοινοτικούς παράγοντες.

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι εργάστηκαν εμφανώς ή αφανώς, για την επιτυχία της εκδήλωσής μας. Τις επιμέρους λεπτομέρειες της διοργάνωσης, μετά από παράκληση του Δεσπότη μας, ανέλαβε ολοπρόθυμα και εθελοντικά η αγαπητή σε όλους μας κα Μαίρη Τσεβίκ-Συμεωνίδου, η οποία μαζί με τους συνεργάτες της συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία της πασχαλινής εορτοαγοράς μας.

Η Κοινότητα του Βεβεκίου ευχαριστεί την γειτονική Κοινότητα του Μεγάλου Ρεύματος, για την ολοπρόθυμη αρωγή της στην οργάνωση της εορτοαγοράς, καθώς επίσης και όλους όσοι μας επισκέφθηκαν και εύχεται Καλή Ανάσταση!

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ