22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης, η Βιβλιοθήκη της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης «Το Φως», διοργανώνει το Σάββατο 18 Μαρτίου,  δράσεις Φιλαναγνωσίας για μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο 18 Μαρτίου, Ώρα 11:00-12:00μ.

Οι μικροί φίλοι της Βιβλιοθήκης, θα ακούσουν από τον Βιβλιοθηκονόμο της ΟΑΚ, Μουντογιαννάκη Ιωάννη, με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, το παιδικό βιβλίο του Φίλιππου Μανδηλαρά, με τίτλο: «Η ελληνική Επανάσταση του 1821». Θα ακολουθήσει εικαστική δράση.

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλ. 2824022500

E mail [email protected]

Σάββατο 18 Μαρτίου Ώρα 12:00-13:00

Ο δάσκαλος και λογοτέχνης Βαγγέλης Κακατσάκης, θα επισκεφθεί την Λέσχη Φιλαναγνωσίας της ΟΑΚ ώστε να συζητήσουν με τα μέλη της, το νέο βιβλίο του συγγραφέα, με τίτλο: «Πότες θα κάμει ξαστεριά..». αφιερωμένο στη «Μνήμη Θεοκλή Νικ. Κακάτση, Οπλαρχηγού Κρητικών Επαναστάσεων», το οποίο περιέχει επτά διηγήματα, «μνήμες μιας άλλης Κρήτης, όψεις μιας κοινωνίας που εξελίσσεται μέσα στο χρόνο, αλλά διατηρεί σμιλευμένες στην ψυχή του Κρητικού αξίες κι αρετές, όπως η πίστη, η αλληλεγγύη, η επιμονή, η καλώς νοούμενη αντρειοσύνη…», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στον πρόλογο του.

Υπεύθυνοι της Λέσχης Φιλαναγνωσίας

Μουντογιαννάκης Γιάννης, Βιβλιοθηκονόμος της ΟΑΚ

E mail: [email protected]

Χουρδάκη Ανδρομάχη, Φιλόλογος

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ