21 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις – εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (14-17 Ιανουαρίου 2023)

Ακροάσεις (16-17 Ιανουαρίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Πισιδίας κ. Ιώβ, ο οποίος παρουσίασε στον Πατριάρχη τον  νέο κληρικό της Επαρχίας του Ιερολ. Διάκονο κ. Γρηγόριο Okhanov, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Τατιάνα.

Τον Εντιμ. κ. Κωνσταντίνο Βλάση, Βουλευτή, πρώην Υφυπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο στην κηδεία του αειμνήστου Βασιλέως Κωνσταντίνου, η οποία τελέστηκε στον Ι. Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023.

Ακροάσεις (14-15 Ιανουαρίου)

Η Α.Θ. Παναγιότης o Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριο.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Πρωτέκδικο κ. Γεώργιο Τανισκίδη, Νομικό, Πρόεδρο του Δ.Σ. της ελληνικής Τραπέζης Optima, με τον Εντιμ. κ. Μιχαήλ Ευμορφίδη, Επιχειρηματία, από την Αθήνα.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Λαμπαδάριο της Αγιωτάτης Αρχιεπισκοπής Κωνσταντινουπόλεως κ. Αντώνιο Παριζιάνο, με αφορμή τα επικείμενα ονομαστήριά του.

Τους Ελλογιμ. κ. Στέφανο Μπενλίσοϊ, με την σύζυγό του κ. Μαρία, Πανεπιστημιακούς, και τον υιό τους Λεωνίδα, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Ιωάννη Λέφα, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρία, από την Ρώμη, με τον Εντιμ. κ. Ιωάννη Ανδριτσόπουλο, δημοσιογράφο, από το Λονδίνο.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, κατά την βάπτιση του τέκνου του ζεύγους Εμμανουήλ Κωστίδη και Δανάης Βασιλάκη, η οποία τελέστηκε στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης, το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023.

Από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαοδικείας κ. Θεοδώρητο, στην κηδεία του αειμνήστου καθηγητού Ισαάκ Αναστασιάδη, τ. γυμνασιάρχη της Κεντρικής Σχολής της Ίμβρου, που τελέστηκε από τον Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοιμητηρίου Ζωγράφου, την Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, στην κηδεία της αειμνήστου Πρεσβυτέρας Ίριδος Μαρίας Μπεργκέ, που τελέστηκε από τον Ι. Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Ιγνάτιου Χαλκηδόνος, την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023.

Από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Νικόλαο Πουλάδα, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης, στην κηδεία του αειμνήστου καθηγητού Αλέξανδρου Αλεξανδρίδη, που τελέστηκε στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ