21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (2-6 Ιανουαρίου 2023)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Εκπροσωπήσεις  (6 Ιανουαρίου 2023)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιο, κατά την Θ. Λειτουργία για την εορτή των Χριστουγέννων και των Αγίων Θεοφανείων που τελέστηκε στο Αρμενικό Πατριαρχείο στο Κοντοσκάλι της Πόλεως, την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023, ο οποίος διαβίβασε τις εόρτιες Πατριαρχικές ευχές προς τον Μακ. Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Maşalyan.

Εκπροσωπήσεις (5 Ιανουαρίου)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος εκπροσωπήθηκε από τους Σεβ. Μητροπολίτες Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και Ιταλίας κ. Πολύκαρπο κατά την κηδεία του μακαριστού επιτίμου Πάπα Βενεδίκτου ΙΣΤ’, που τελέστηκε στην βασιλική του Αγίου Πέτρου Ρώμης, την Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023.

Ακροάσεις (2 Ιανουαρίου)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Γεδεών Μαγκριώτη, εφημέριο της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδoς Χάλκης, με την ευκαιρία των ονομαστηρίων του.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Έξαρχο της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, Πρόεδρο της Αδελφότητος Οφφικιαλίων του Οικουμενικού Πατριαρχείου “Παναγία η Παμμακάριστος” και Πολιτικό Διοικητή του Αγίου Όρους, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Μαρίνα, και τον στενό του συνεργάτη Δρ. Γρηγόριο Πενέλη, από την Αθήνα.

Τον Μουσικολ. Άρχοντα Α‘ Δομέστικο της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Γεώργιο Κιοσέογλου, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Μαργαρίτη, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ελένη-Άννα Μιχαλοπούλου, και την θυγατέρα τους Ορσαλία, από την Αθήνα.

Την Ευγεν. κ. Αθηνά Κελεπούρη, φοιτήτρια Ιατρικής, από την Αλεξανδρούπολη.

Την Ευγεν. κ. Μαρία Çidem , από την Πόλη.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ