14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο χορωδίες και μουσικές μπάντες διαφόρων φορέων, οι οποίες με τις μελωδικές φωνές τους και τα Χριστουγεννιάτικα άσματά τους πλημμύρισαν το Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης,  δημιουργώντας χαρμόσυνη ατμόσφαιρα και προ­α­ναγ­γέλ­λον­τας με αυτόν τον παραδοσιακό τρόπο τη μ­εγά­λη Δε­σπο­τι­κή Ε­ορ­τή της κα­τά σάρ­κα Γέν­νη­σης του Κυ­ρί­ου μας Ιη­σού Χρι­στού.

Συγκεκριμένα, τα κά­λαν­τα έ­ψα­λαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης: η χορωδία και η ορχήστρα του 545 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, η χορωδία και η ορχήστρα της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών (ΣΕΑΠ) Ηρακλείου, η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, τα παιδιά από το παιδικό Κολλέγιο «Η Χώρα των Παραμυθιών» και παιδιά από το 8ο και το 30ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. Επίσης δέχθηκε τις ευχές του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Ταξίαρχου κ. Νικόλαου Σπυριδάκη, της κ. Ευαγγελίας Σχοιναράκη και αρκετών ευσεβών Χριστιανών.

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μποτσουάνας κ. Γεννάδιο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού κ. Μεθόδιο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τους κληρικούς που διακονούν στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, ευ­χα­ρί­στη­σε ό­λους όσοι τον επισκέφθηκαν για την α­γά­πη και τις ευ­χές τους και αν­τευ­χή­θη­κε ευ­φρό­συ­να καί ευ­λο­γη­μέ­να Χρι­στού­γεν­να και καλές Γιορτές.

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ