16.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (18-19 Δεκεμβρίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Εντιμ. Δρ. Ιωάννη Κωτσιόπουλο, Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, του Υπουργείου Υγείας της Ελλάδος, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Σταμάτη, Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της φτώχειας, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Ελλάδος, από την Αθήνα.

Τους Εντιμ. κυρίους Μιχάλη Βασιλειάδη, Δημοσιογράφο, και τον υιόν του Μηνά Βασιλειάδη, Εκδότη-Διευθυντή της ομογενειακής εφημερίδος “Απογευματινή”, από την Πόλη.

Τους Εντιμ. κυρίους Αλέξανδρο Δεσποτόπουλο, Διεθνολόγο, και Στυλιανό Αμαργιανάκη, Πρόεδρο του Γαλλικού Κολλεγίου Ελλάδος, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. Δρ. Λεωνίδα Τζώνη, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ελληνοαμερικανικής Ενώσεως, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Γεώργιο Δεμίρ, με την Ευγεν. σύζυγό του κ. Στυλιανή Καραχριστιανίδου, και το τέκνο τους Νικόλαο, το οποίο έλαβε την Πατριαρχική ευχή και πατρική ευλογία με αφορμή την πρόσφατη βάπτισή του και τα πρώτα ονομαστήριά του.

Τους Εντιμ. κυρίους Davut Gokce, και Vittorio Corio, με τις Ευγεν. κυρίες Sanem Ozparpucu, Derin Naz Ozparpucu, και Su Sertdemir, από την Πόλη. 

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Από τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, στις πανηγυρικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε η Ι. Μητρόπολη Ζακύνθου, με την ευκαιρία της επετείου των 400 ετών από την κοίμηση του Αγίου Διονυσίου, Αρχιεπισκόπου Αιγίνης, του Θαυματουργού, στις 17 Δεκεμβρίου 2022.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, στη Χριστουγεννιάτικη εορταγορά που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, στο επιβλητικό κτήριο του ιστορικού εκπαιδευτηρίου στο Φανάρι. 

Από τον Πατριαρχικό Διάκονο Ιερολ. κ. Επιφάνιο Καμιανόβιτς, στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο “HOME”, το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου, στο Beşiktaş.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ