21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (19 – 20 Νοεμβρίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κολωνείας κ. Αθανάσιο, μαζί με τον Εντιμολ. κ. Μάριο Μηναΐδη, Άρχοντα της Μ.τ.Χ.Ε., Δικηγόρο, και τους Εντιμ. κ.κ. Ιωάννη Νεοκλέους, Μηχανικό, Σταύρο Μιχαήλ, Κυριάκο Πιζστελή, επιχειρηματία, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Χριστίνα, και Ανδρέα Χαραλάμπους, Επιμελητή, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Χρυστάλλα Χαραλάμπους, Δικηγόρο, από το Λονδίνο.

Τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου Δρ. Σταύρο Κοφινά, συντονιστή του Δικτύου του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την Ποιμαντική Διακονία στον χώρο της υγείας, από την Αθήνα.

Τον Αιδεσιμ. κ. Βασίλειο Κομνηνό, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκηδόνος, με την εγγονή του Βασιλική Χριστοφή, φοιτήτρια Ιατρικής, από το Düsseldorf Γερμανίας.

Την Ελλογιμ. κ. Ελένη Γαβρά, Καθηγήτρια Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και την αδελφή της Ευγεν. Δρ. Μαρία Γαβρά – Ραβάνη, Διευθύντρια Α’ Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, και τον υιό της Εντιμ. κ. Δημήτριο Ραβάνη, φοιτητή Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ..

Την Ελλογιμ. κ. Φλώρα Καραγιάννη, βυζαντινολόγο, Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων (ΕΚΒΜΜ), με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου της Παιδοπόλεως και Στέγης εργαζομένης Νεάνιδος Πρώτης.

Τον Εντιμ. κ. Αναστάσιο Κωνσταντέλο, Υπάλληλο, με την σύζυγό του Ευγεν. κ. Ελπινίκη Καρρά, και τα τέκνα τους Κυριάκο και Γρηγόριο, μαθητές, από την Αθήνα.

Τους Εντιμ. κ.κ. Ιωάννη Πηλιούρη, Παραγωγό Μουσικής, Δημήτριο Παπαγεωργίου, Ενορχηστρωτή, Εμμανουήλ Βλάχο, Παραγωγό Ηχολήπτη, και Πέτρο Πετρίδη, Αρχιτέκτονα, από την Αθήνα.

Τους Εντιμ. κ.κ. Χρίστο Βερύκιο, και Νικόλαο Πετρόπουλο, και τις Ευγεν. κυρίες Αικατερίνα Αναγνώστου και Σοφία Παναγάκη, Ιδιωτ. Υπαλλήλους, από την Αθήνα.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Ασηκρήτη κ. Επαμεινώνδα Πανταζόπουλο, Τραπεζίτη, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του Ορθοδόξου Κέντρου του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Σαμπεζύ της Γενεύης.

Τον Ελλογιμ. κ. Θεμιστοκλή Προδρομάκη, Καθηγητή στη Βασιλική Έδρα της Μηχανικής, στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Τον Ελλογιμ. κ. Χρήστο Kαρύδη, Αναπλ. Καθηγητή στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Αντώνιο Χριστόπουλο, Ιατρό Πνευμονολόγο, και την Ευγεν. κ. Εριέτη Λουκά, Γενική Ιατρό, από την Πάτρα.

Την Ευγεν. κ. Νάντια – Ελευθερία Gamsaragan, από τον Καναδά.

Τον Εντιμ. κ. Θεολόγο Αναγνωστόπουλο, Μουσικό, από την Αθήνα.

Τον Εντιμ. κ. Φίλιππο Μπαρντακτσή, θεολόγο, από την Πόλη, με αφορμή τα πρόσφατα ονομαστήριά του.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ