18 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις – Εκπροσωπήσεις του Πατριάρχου (17-20 Σεπτεμβρίου 2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις (18-19 Σεπτεμβρίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ηλία Jinjolava, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Γεωργιανοφώνου Κοινότητος της Πόλεως, μαζί με τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Λεωνίδα Ebralidze, Πρωτοσύγκελλο της Αρχιεπισκοπής του Πατριαρχείου Γεωργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Τον Σύλλογο Διδασκόντων της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής υπό τον Διευθυντή της Ελλογιμ. κ. Δημήτριο Ζώτο, με την ευκαιρία της ενάρξεως του νέου σχολικού έτους.

Τους Εντιμ. κ.κ. Αλέξανδρο Τερζάκη και Βασίλειο Παπαϊωάννου και τις Ευγεν. κυρίες Άννα Γιαντσίδου και Ευγενία Κατόπη, υπαλλήλους του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Πόλη.

Τις Ελλογιμ. κυρίες Χαρίκλεια Κυριακίδου-Λώλη και Ασπασία Πολυχρονίδου, καθηγήτριες, με τις Ευγεν. κυρίες Αλεξάνδρα Πουρσαλίογλου, φοιτήτρια, και Αϊσέ Τοτζούν, από την Πόλη.

Τις Ευγεν. κυρίες Ευφροσύνη Ηλιάδου και Αιμιλία Φερίκογλου, από την Πόλη.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε:

Aπό τον Σεβ. Μητροπολίτη Μύρων κ. Χρυσόστομο κατά την ενθρόνιση του Σεβ. Μητροπολίτη Πισιδίας κ. Ιώβ, που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αλυπίου του Κιονίτου στην Αττάλεια.

Από τον Πανοσιολ. Διάκονο κ. Βοσπόριο, Υπογραμματέα της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, κατά την εξόδιο Ακολουθία του αειμνήστου Δρς Σωτηρίου Ταταρίδη, που τελέστηκε την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022, από τον Ι. Κοιμητηριακό Ναό Θείας Μεταμορφώσεως Σισλί.

Από τον Πανοσιολ. Μ. Ιεροκήρυκα κ. Πανάρετο, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της επετείου 129 ετών από την ίδρυση του Ζωγραφείου Λυκείου, την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022, στον κήπο του ιστορικού σχολείου της Ομογενείας.

Ακροάσεις (20 Σεπτεμβρίου 2022)

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Χερουβείμ Τσίνογλου, Ηγουμενεύοντα της Ι.Μονής Αγίας Παρασκευής Γιαννιτσών, με πολυμελή όμιλο προσκυνητών από τα Γιαννιτσά.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Δαμασκηνό Πέτρου, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος.

Τον Εντιμ. κ. Νικόλαο Ρήγα, με τον υιό του Μιχαήλ, καλλιτέχνες, από το Παρίσι.

Τον Εντιμ. κ. Blagoy Lerga, της Γενικής Διευθύνσεως Τουρισμού, από την Πόλη.

Τις Ευγεν. κυρίες Ευσταθία Κυριακού και Μάρθα-Στυλιανή Δάτσιου, Φοιτήτριες του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus, από την Ελλάδα.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ