18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακροάσεις του Πατριάρχου (Μέρες Δεκαπενταυγούστου 2022)

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ

Ακροάσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε σε ακρόαση:

Τον Σεβ. Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, με τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ναζιανζού κ. Αθηναγόρα, και κληρικούς από τις ΗΠΑ.

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του επικείμενου Συνεδρίου της εν Τουρκία Ορθοδόξου Νεολαίας, με τα μέλη αυτής.

Τον Αρχιμ. κ. Φιλάδελφο Καφαλή, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως Βελγίου και Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Αθηναγόρα, μαζί με τα αδέλφια του, Θεόδωρο και Μαρία, με τον σύζυγό της Εντιμ. κ. Γεώργιο Σιναπούδη, και το τέκνο τους, Παναγιώτη, από την Καβάλα.

Τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Λάζαρο Γεωργίου, κληρικό της Ι. Μητροπόλεως Λεμεσού, από την Κύπρο.

Τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ιωάννη Σαββάκη, κληρικό της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με τη σύζυγό του Ευγεν. κ. Κυριακή και τη θυγατέρα τους, Ελένη, φοιτήτρια, από την Αθήνα, καθώς και τις Ευγεν. κυρίες Ελένη Σαββάκη, μητέρα του, Βασιλική Πανανά και Κωστούλα Ρουτζάκη, από το Άργος.

Τους Σοφολ. Ραβίνους Yaakov Filitchkin και Hersly Go2dieser, από τη Νέα Υόρκη.

Τον Εντιμολ. Άρχοντα Πρωτέκδικο της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Γεώργιο Κουκουτσίδη, επί τιμή Δικηγόρο του Αρείου Πάγου, και τον Εντιμ. κ. Χρήστο Ρουμπίδη, Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Tον Εξοχ. κ. Yaman Toruner, πρώην Υπουργό και πρώην Πρόεδρο της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας, τις Ευγεν. κυρίες Pınar Turenc, Πρόεδρο του Συμβουλίου Τύπου, Okşan Atasoy, δημοσιογράφο, καθώς και τους Εντιμ. κ.κ. Başar Yalti, Δικηγόρο, Cem Şenler, καλλιτέχνη της Όπερας, και A2ila Gokce, δημοσιογράφο, από την Πόλη.

Τον Εντιμ. κ. Mithat Ali Kabaali, πρώην Δικαστή, από την Πόλη.

Την Ελλογιμ. κ. Yasemin Ozek, συγγραφέα, η οποία επέδωσε στον Παναγιώτατο το βιβλίο της «Δέσποινα, μάτια μου».

Τον Εντιμ. κ. Δημήτριο Παπακυριαζή, Ιδ. Υπάλληλο, από την Αθήνα.

Εκπροσωπήσεις

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης εκπροσωπήθηκε από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Ξανθουπόλεως κ. Παΐσιο στο δείπνο (iftar) που παρέθεσε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Dunya Ehl-i Beyt Vakfı, Εντιμ. κ. Fermani Altun, στις 4 Αυγούστου 2022, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πόλεως.

Σχετικά άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ